Визиите на Нострадамус пак актуелни: Чарлс Трети брзо ќе „падне“, на негово место доаѓа НЕОЧЕКУВАНО лице, еве што друго ќе се случува

Чарлс ќе биде принуден да абдицира, а пророкот предвидел дека „ќе биде заменет со човек кој никогаш не очекувал да биде крал“. Француски лекар и астролог чие вистинско име е […]