МИЦОТАКИС го превари Ердоган, тие најавуваат меѓусебна војна

Поради пречестите нарушувања на грчкиот воздушен простор од страна на Турција, дури 48 прелети за една година, а особено поради судирот на Ердоган со Бајден и американските интереси на Блиски […]