(ВИДЕО) НАСА се подготвува за мисијата „Артемис“ на Месечината

Огромната ракета и вселенското летало Орион конечно излегоа од нивните хангари и се издигнаа на своето место во вселенскиот центар Кенеди на НАСА во Флорида. Најмоќната ракета што НАСА некогаш […]