СРБИЈА УБИСТВА, можни ли се истите сценарија во Македонија

Јавноста е сеуште потресена од случувањата во соседна Србија, а дискусиите за причините за таа појава се сеуште актуелни. На таа тема говореше лидерот на партијата Македонски Концепт (МК), Петар […]

ВОЗБУДЛИВО ВИДЕО: Дирекно погодени нацистички единици во Киев

Од денешните активности на ослободителната армија на Русија, споделуваме видео снимка од дирекно погодени нацистички воени единици во центарот на Киев. На видеото се гледа како еден стар нацист се […]