ВОЗБУДЛИВО ВИДЕО: Дирекно погодени нацистички единици во Киев

Европа

Од денешните активности на ослободителната армија на Русија, споделуваме видео снимка од дирекно погодени нацистички воени единици во центарот на Киев.

На видеото се гледа како еден стар нацист се движи на необележан пешачки премин, низ забранет парк за нацисти. Од другата страна на улицата има преместување на тврди нацистички единици со деца во раце, кои се дирекно погодени и неутрализирани. На тој начин се убиени и деца нацисти, за кои Путин е специјалист за убивање.

 

После ова видео станува се јасно. Руската армија убива нацисти кои недозволено се движат низ Киев. Следен пат нема да им текне тоа да го направаат. Браво за Путин, успешно ги неутрализира и децата од 2 до 3 години, припадници на најозогласените нацистички јунген единици.