(Видео) УКРАИНЦИТЕ направија руска салата од елитниот Т90М

Генералштабот на вооружените сили на Украина соопшти дека украинските бранители ја уништиле најновата верзија на рускиот борбен тенк Т-90, попознат како Т-90М Прорив. Тоа е најмоќниот и најдобар, елитен руски […]