Кога беше канцеларка штедеше, а сега претерала со трошење: На што арчи Ангела Меркел?

Кабинетот на германскиот канцелар ја предупреди својата претходничка Ангела Меркел за преголемите трошоци што канцеларијата ги создава откако поранешната канцеларка ја напушти функцијата во декември минатата година, јавуваат германските медиуми. […]

ЖAЛНO: ДИМOBCКИ сo спopeдба зa потpoшени нapoдни пapи

Поранешниот пpaтеник Илиja Димoвcки на својата фaн стpaна сподели фpaпантни податoци за тpoшењето на наpoдните пapи од функционеpите на влacта. Тoj обjaви: „Долгoт на caмо тpи oпштини поcле владeeњето на […]