БУГАРИЈА ќе чека, НОВО ВЕТО од уште една земја од ЕУ

Австрискиот канцелар Карл Нехамер порача дека Виена е против пристапувањето на Бугарија и Романија во Шенген зоната. И покрај заканите на Радев и неговата техничка влада во Бугарија, дека ќе […]

АЛБАНСКА, а не граѓанска власт во Македонија е резултатот на зајковци

Лидерот на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески на социјалните мрежи реагираше поради најавената реконструкција на македонската влада, со која се создава албанска, а не граѓанска власт во Македонија. Во текстот […]

КАКОВ СРАМ: Рама прави реконструкција на МК Влада

Македонија на колена, Рама договара реконструкција на македонската Влада, измеќарите од СДСМ верно исполнуваат. Останува само уште еден чекор за Албанците целосно да го преземат мнозинството во македонската влада, а […]