ТЕМПО сведочи за обединувањето на Македонија (видео)

Светозар Вукмановиќ – Темпо, личниот пратеник на Тито за Македонија и КПМ лично сведочи за злосторствата во Македонија, за одбивањето на се оди на Сремски фрон, за македонските борци за […]