СЕ УКИНУВА ефтината тарифа и струјата поскапува до 10,3 отсто

Укинување на ефтината тарифа на струја и зголемување на цената меѓу 9,8 и 10,3 отсто. Неофицијално ова е предлогот на регулаторите кој тие го ставија на маса пред претставниците на […]