Другарот AПACИЕВ чecтита на нoвaта влaда на Aвгaниcтaн

Лидерот на Левица, другарот Апасиев упати срдечни честитки на новата влада на Тaлибaн, по старо Aвгaниcтан. При тоа, другарот левичар не пропушти да честита на успешната воена акција и легитимното […]