Старо-нови кадри во новото раководство на СДСМ

Во новото раководство на СДСМ се најавува враќање на старите партиски кадри од времето на Бранко Црвенковски. Се поизвесно е доаѓањето на високи партиски позиции на  кадрите кои ја спроведоа […]