КОЈ Е РОКО, српскиот мафијаш го пријави, МВР никако да го најде

Кој е македонскиот државјанин со прекар РОКО кој според изјави дадени во Специјалниот суд во Белград наплаќал по 30.000 евра за пасош од Македонија? Ова може да биде клучен наод […]

ДРАМАТИЧНО видео: Вето за Србија, ќе го прифати Тесла за Бугарин или нема ЕУ

Никола Тесла бил Бугарин, по женска страна, а со тоа и тута Бугарин! Или Србија ќе ја прифати таа реалност и ќе признае дека станува збор за Николај Тесларов или […]