СКАНДАЛ: Македонија лидер во Европа по мртви од корона

Ковид-19 коси се повеќе млади луѓе. Неделава во Делчево почина 32-годишно момче. Во тетовскиот ковид-центар почина 21-годишник кој немал никакви придружни болести, а денес во Ресен почина 24-годишнно момче. Лекарите […]