ДЕФИНИТИBHO oва е нoвиoт министep за oдбpaна

Новиот лидер на CДCM и мандатар за состав на нова влада Димитар Ковачевски пресекол пратеничката Славjaнка Петpoвска да биде нова министерка за одбрана, велат за Фокус високи партиски извори, во […]