ВОЗОВИТЕ во светот и во Македонија, плачи ако можеш

Додека возот од Скопје патуваше до Битола скоро 10 часа, сега може да се патува со воз од португалскиот град Лагуш до Сингапур, со неколку застанувања попат, а цела Европа […]