СКАНДАЛ: Аплауз за антимакедонската резолуција

Официјално во Собранието на Република Македонија е донесена антимакедонската резолуција со која се запира интеграцијата на Македонија во ЕУ. Со неа се отвара патот за поделба на Македонија помеѓу голема […]