ЕВАКУИРАНИ 46 ЦИВИЛИ од Мариупол, Русите не почитуваат договорени локации

Руското Министерство за одбрана денеска соопшти дека вчера од челичарницата „Азовстал“ во Мариупол евакуирани се 46 цивили. Првата група цивили синоќа е евакуирана од челичарницата „Азовстал“, што е последна точка […]