ВОНРЕДНИ ВЕСТИ: Пукање на косовско – српската граница врз полицијата

Канцеларијата на Европската унија во Косово го осуди нападот со рачна бомба и калашников врз косовската полиција, што утрово се случи во близина на границата со Србија. Но тие заборавија […]