ВОНРЕДНА состојба во Софија, БУГАРСКАТА АКАДЕМИЈА ги изгоре бугарските ЛАГИ

Бугарската академија на науки уште во далечната 1981 година објавила автентични документи од Латински извори за бугарската историја, во кои се докажува дека никогаш не настанало т.н. рано спојување помеѓу […]