РУCИJA мoли за cмиpyвање, дaли НATО ќe пpифати

Кремљ и кабинетот на Путин соопштија дека Русија доставила нацрт – документи во кои се наведени безбедносните аранжмани за кои сака да преговара со Соединетите Американски Држави и нивните сојузници […]