ЧЕНТО бил калкулант, тврди Еѓуптинот Земон

Методија Андонов Ченто, првиот претседател на Македонија бил калкулант, лажен партизан и патриот, клиентелист и бугарофил, тврди еден од најблиските соработници на премиерот Заев и потомок на античките Египјани или […]