ГОРДИ, ОБЕДИНЕТИ, СВОИ НА СВОЕТО ! – Македонски Концепт како дел од Коалицијата „Твоја Македонија“, препознатливи и присутни помеѓу граѓаните

Македонски Концепт како дел од Коалицијата „Твоја Македонија“, препознатливи и присутни помеѓу граѓаните. МАКЕДОНСКИ БРОД, ДОЛНЕНИ / РОПОТОВО убај, чисти, чесни Македонци, ме направивте горд на своето племе! Ме вративте […]

НАРОДНА ТРИБИНА: Повик за обединување на опозицијата од партијата МК

Во четвртокот 27.04.2023 година во Битола, бројни граѓани од градот и регионот учествуваа на народната трибина на која се промовираа дел од решенијата од проектот Рестарт ЗА Македонија, во организација […]

БЕСПЛАТНА СТРУЈА ЗА СИТЕ СЕМЕЈСТВА – нов проект на МК, Татјана Трајковска

Политичката партија Македонски Концепт започна со промовирање на РЕШЕНИЈА од Програмата „Рестарт ЗА Македонија“, а преку известување за одржана прва пресконференција од 20.04.2023 година го објави проектот „БЕСПЛАТНА СТРУЈА ЗА […]