ЗЕМЈОТРЕС ВО ЦРКВАТА: Вартоломеј ја прогласи Руската Црква за ЕРЕС

Искривената православна вера (т.е. ерес во црковна смисла) „стана основа на идеологијата на режимот на Путин“. Ова е главната теза на големиот програмски говор што го одржа вселенскиот (константинополски) патријарх […]

АПАСИЕВ Е СОРАБОТНИК на Заеб во спроведениот ГЕНОЦИД

Бојкотот на Попис 2021 година спроведен од партијата Левица под водство на нивниот лидер Димче Апасиев е дирекна нарачка од геноцидниот Заеб, со цел да му се олесни работата да […]

ДОБРО УТРО со АМАТЕРКАТА и ПЛАГИЈАТОТ НА СДСМ

СДС – МОВСКИ РЕЖИМСКИ ПЛАГИЈАТ пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкултет Сегашнава владеачка гарнетура преку начинот на кој се обидува да воведе некаков си систем на правила, преку […]