ЗAEВ: Eкoномиjaта е тoп, пoлетyвaме

Премиерот Зоран Зaeв, изјави дека кризата е официјално завршена и дека економијата закрепнува. „По една година, според официјална статистика, можеме да кажеме дека кризата официјално заврши и дека економијата закрепнува, […]