ЧЕСТИТ Рамазан Бајрам од Македонски Концепт

Со искрени желби за добро здравје, среќа, радост и благосостојба, на сите граѓани од исламската вероисповед им упатуваме срдечни честитки по повод Рамазан Бајрам, се вели во честитката на Македонски […]