Еве кој функционер е РАЗРЕШЕН денес !

Неофицијало дознаваме дека Владата  на денешната владина седница, Ване Цветанов бил разрешен од раководната позиција во Советот за унапредување и надзор на ревизијата. Разрешувањето доаѓа брзо по информациите во јавноста […]