СКАНДАЛ: Заев го смени името, па сега ЕУ не му чинела

Според премиерот Заев, не станува збор просто само членството во ЕУ, за нас клучна цел е европеизацијата на нашата земја. Променето име Македонија поради членство во ЕУ, целокупна кампања на […]