HE зa глyпоcтите на чалгаџиjaта Тpифонoв

Три партии од владејачката коалиција – Продолжуваме со промените, БСП и Демократска Бугарија, силно се спротивставија на ставот на лидерот на Има таков народ Слави Трифонов за бугарските односи со […]