РАДИКАЛНИ МЕРКИ за предвремени избори, предлага МК

Лидерот на Македонски Концепт, Петар Богојески истакна дека во ова време невреме, потребни се радикалани мерки со цел да се предизвикаат предвремени избори. Тој смета дека сепак, постарите партии кои […]