ПОЕНТА НА ДЕНОТ со комфорот на Македонците

ПОЕНТА НА ДЕНОТ Македонците сакале промени на подобро! Дали е така? За промени, ама вистински промени, не курто – мурто систем, потребна е храброст. Спротивно на храброста не е стравот, […]

МИЦKOCKИ признава, ќе има промени во вpвoт на ВМPO ДПMHE

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ вечерва во интервју во емисијата „Клик Плус“ на ТВ 21, истакна дека во следниот период следуваат и промени во структурата на ВМРО-ДПМНЕ, додавајќи дека е […]