(Видео) НОВИОТ БГ премиер Василев задоволен што има проблеми во МК

Кандидатот за нов бугарски премиер Асен Василев си ја отвори душата и си кажа што ги прави задоволни Бугарите во однос на Македонија. Имено, тој на прашање за „френската позиција“ […]

СЗО ПРЕДУПРЕДУВА на страшни проблеми!

По завршување на пандемијата на коронавирус, човештвото ќе се соочи со посериозни предизвици од претходно. Тие ќе бидат поврзани со сиромаштија, глад, нееднаквост, болести и климатски промени. Ова го изјави […]