Пандев со приватен авион во Македонија

Како што е познато македонската фудбалска репрезентација ја очекува пласман на Европско првенство за што веќе отпочнаа подготовките. Главна ѕвезда во нашиот национален тим дефинитивно е капитенот Горан Пандев кој […]