ГОРДАНА од Куманово порача: Ќе составам мал претседателски кабинет но со најкомпетентни лица!

Во својот говор Професорката Силјановска Давкова порача: „Најдобрите врз основа на компетентност ќе ги промовирам на најодговорни позиции! Ќе составам мал претседателски кабинет но со најкомпетентни лица. Треба да се […]