Визиите на Нострадамус пак актуелни: Чарлс Трети брзо ќе „падне“, на негово место доаѓа НЕОЧЕКУВАНО лице, еве што друго ќе се случува

Чарлс ќе биде принуден да абдицира, а пророкот предвидел дека „ќе биде заменет со човек кој никогаш не очекувал да биде крал“. Француски лекар и астролог чие вистинско име е […]

НOCTPAДАМУС за 2022 година, предвидува катастрофална година

Познатиот Нострадамус е добар пример дека кога ја предвидувате иднината колку сте понејасни, толку повеќе можете да бидете во право за поголем број работи. Затоа неговите прогнози за идната 2022 […]