Еве која е ТАЈНАТА „ПРВА ДАМА“ на ПУТИН

Во последните недели постојано се зборува за страшниот конфликт што ја погоди Украина. Русите, под команда на претседателот Путин, ја започнаа инвазијата на земјата, ширејќи смрт и болка. Сликите од […]