Папата Франциско: Свештеничките и свештениците гледаат порнографија, од таму доаѓа ѓаволот

Папата Француско предупреди вчера во Рим на „ѓаволот на порнографијата“, признавајќи дека порнографија на интернет гледаат и свештеничките и свештениците. Тој ги повика да ги користат социјалните мрежи „за личен […]

ЗАГРИЖУВАЧКА ВЕСТ: ПЕДОФИЛИЈА во соседството

Во продолжение на акцијата „Армагедон“ уапсени се 14 лица осомничени дека сториле кривични дела во кои жртви се деца, пренесуваат српските медиуми. Станува збор за кривични дела прикажување, прибавување и […]

CEKСОТ од пopно филмoви нe гo очекyвajте пo домa

Порнографија се сите слики и видеа кои се произведени за да предизвикаат сексуална возбуда. Најголемиот дел од порнографските производи се создадени за машкaта популација и затоа ги покажуваат машките фантазии. […]