Љубчо со поделба на Македонија, Заев молчи

Скандалозно обраќање по повод 30 години независност на поранешниот премиер Љубчо Георгиевски и сегашен коалициски партнер на Зоран Заев, со политиките на Милошевиќ. Љубчо Георгиевски во дневникот на „Сител“ коментирајќи […]

ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ: Кој ја подели Македонија!

10 август 1913 година беше потпишан Букурешки мировен договор со кој Македонија беше распарчена на повеќе делови. ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ кој ја нарача таа поделба!!! Предлогот и стратегијата е […]

СКАНДАЛ: Објавен доказ Cpбиja компензира за Kocoво со мал шенген

Македонија е предадена на ден ИЛИНДЕН Денес беше објавен Договор помеѓу Србија и Косово, во кој се договараат дел од решението за косовската независност да биде создавање на т.н. „мини […]