УРНЕБЕСНА СЛИКА: Откриено зошто е Путин повисок од Радев

Во јавноста се појави збунувачка фотографија, на која се двајцата претседатели, рускиот Путин и бугарскиот Радев. Невообичаено, Путин е повисок од Радев на таа фотографија. Сите знаеме дека Радев е […]