ШТО СТОРИ, го изгоре морето, Агнеса расцвета после развод

Познатата ифлуенсерка Агнеса Органџиева објави неколку снимки од одморот во Грција и ги воодушеви сите. Што стори, го изгоре морето, се коментарите на најзините обожаватели. Таа заради фотографиите веднаш доби […]