ПРОамериканска или ПРОруска партија е МК, ова е одговорот

Македонски концепт е проамериканска или проруска партија? Одговорот на ова прашање пристигна од лидерот на таа партија, Петар Богојески кој ги објасни деталите. Погледнете на следен линк кратко видео:

MКОНЦЕПТ со поддршка за АНТИКОРУПЦИСКАТА акција на САД

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ од партијата Македонски Концепт, го пренесуваме во целост: 05 ДЕКЕМВРИ 2022 ГОДИНА МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ СО ПОДДРШКА НА ИНИЦИЈАТИВАТА НА САД ЗА БОРБА СО КРИМИНАЛ И КОРУПЦИЈА ВО […]

Првиот човек на МК објави нова АФЕРА на власта!: „Зошто вакво крвничко крадење?!“

Политичарот Петар Богојески, лидер на партијата „Македонски Концепт“ дава здраво објаснување зошто во овие моменти Македонија не увезува струја, а власта го лаже народот дека таа е исклучително скапа. Богојески […]

ОБИЏУКО: Во МВР не смее член на партија, освен СДСМ и ДУИ?

Министерот за внатрешни работи Оливер Обиџуко Спасовски во интервју за МАКФАКС се осврна и на реформите и реализираните проекти во МВР, при што посочи дека е забрането вработен во МВР […]

СДСМ: ПОЛЕСНО да промениш пол, од колку партија!

СДСМ секој ден прогресира кон се пототалитарна партија од она што беше ВМРО ДПМНЕ. Од многу прогресивци во таа структура, ситуацијата станува трагикомична. Во време кога Владата предложила Закон за […]

ЦРНА ГОРА со нова партија како во Бугарија на двајца министри

Министерот за финансии и социјала на Црна Гора, Милојко Спајиќ и министерот за економски развој Јаков Милатовиќ, ден по падот на Владата на Црна Гора најавија формирање на ново движење. […]

ПРЕПОРАКА што да барате од партија во 2022, ова се ТОП платите во државно

Ако немаш „решение од државно“, не си вработен викаа старите! Во грижа за вас граѓаните, ви споделуваме информација кои места во државно се најплатени, за да им ги барате од […]