Каде се пpocлавуваше со aлбaнcкoтo знaмe

Вчерачните Локални избори 2021 завршија со низа прослави низ земјава, највеќе организирани од опозициските партии. Една од главните прослави беше пред седиштето на ВМРО ДПМНЕ во Скопје или познатата мермерна […]