ИЗЈАВА: Народот ќе живее подобро со зголемена понуда, а не замрзнати цени

Власта константно и неуспешно се обидува да ги симне цените на храната и други производи со мерката „замрзнување цени“, а тие се се’ повисоки и повисоки. Левичарите се неписмени за […]