(Видео) ВАМПИРОТ од Кремељ во очај, Русија има огромни загуби, кој е следен чекор?

Украинските вооружени сили соопштија дека ѝ нанеле големи загуби на Русија. Министерството за одбрана на Русија соопшти дека 2.800 руски војници се „изгубени“. Не е јасно дали војниците се убиени, […]