БОГОЈЕСКИ ЗА легализација на проституцијата

Лидерот на Македонски Концепт, Петар Богојески официјално во свои име и во име на политичката платформа која ја застапува, се заложи за легализација на проституцијата! Тој на својата официјална фан […]