ОБВИНИТЕЛСТВО крена раце од истрага за Тетово

Истражители од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција наводно започнаа со првично разгледување на документација за модуларната болница во Тетово добиена од Бирото за јавни набавки […]