СКАНДАЛ: Српски сатанист од т.н. СПЦ, Македонците ги создаде ѓаволот

Српски сатанист од т.н. СПЦ, лажен архимандрит д-р Никодим Богосављевиќ, вели дека македонската нација не постои и е создадена од ѓаволот. Во своето видео-обраќање од изминатата недела тој целосно ја […]