Денес бидете ВНИМАТЕЛНИ, инспекторите на терен!

Стапија во сила  измените на Законот за работни односи, кои ја дефинираат недела како неработен ден за 92 проценти од работниците. За останатите, кои ќе работат во недела, измените предвидуваат за […]