СКАНДАЛ: СДСМ во стилот на груевизмот

СДСМ започна со предвремена незаконска кампања во стилот на груевизмот. Ова беше одлика на владеењето на поранешната влада на Никола Груевски, кога надвор од законските процедури, започнуваше т.н. предкампања. Во […]