СДСМ се распаѓа, Бранко со своја листа во Охрид

Поранешниот лидер на СДСМ, премиер и претседател на Македонија Бранко Црвенковски, поддржува независна кандидатска листа за локалните избори „ОХРИД ПРЕД СЕ“. Ова го изјави адвокатот Владо Чингоски за „news1.mk“. Кандидатската […]